Over mediator Margreet Bolwijn

Mijn naam is Margreet Bolwijn. Van oorsprong ben ik psychiatrisch verpleegkundige maar ik ben vooral lang werkzaam geweest in leidinggevende functies binnen de GGZ en Jeugdzorg. Tijdens mijn werk binnen de Jeugdzorg, had ik veel te maken met de afhandeling van klachten, (media)gevoelige casuïstiek en samenwerkingsproblemen m.b.t. de cliëntenzorg. Dat was de aanleiding om in 2010 een eerste mediationopleiding te volgen. Dit had me gelijk zo te pakken, dat ik volledig mijn beroep heb gemaakt van het helpen voorkomen en oplossen van conflicten.

Mijn 2,5 jaar durende Master opleiding Conflictmanagement bij Schouten & Nelissen University heeft mij nog heel veel extra kennis gebracht op het gebied van belangentegenstellingen en samenwerkingsvraagstukken binnen organisaties. 

Bij alles wat ik doe ben ik betrokken, oprecht onafhankelijk en voel ik me vrij om alles te vragen en zeggen wat me nodig lijkt. 

Opleiding en ervaring

Naast de opleiding tot mediator, heb ik aanvullend daarop de specialisatie opleiding familiemediator afgerond, de opleiding tot online mediator en heb ik de 2,5 jaar durende Master opleiding conflictmanagement gevolgd. Voor meer informatie over mij, kunt u kijken op mijn linkedin profiel.

Kwaliteit

Als mediator ben ik aangesloten bij de MfN en aanvullend daarop ben ik ook ingeschreven in het register familiemediator van dezelfde MfN. Ook ben ik ingeschreven bij de RvR (raad voor de rechtsbijstand) zodat u bij scheidingsmediation mogelijk in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Om deze keurmerken te behouden, ben ik verplicht om jaarlijks voldoende mediations af te ronden en bijscholing te volgen.

Meer weten?

Wilt u weten of ik iets voor u kan betekenen, neem dan vooral contact op voor een vrijblijvend gesprek via  06-24248175 of vul het contactformulier in. Kantoor:Damsport 1 9728 PP Groningen

 

De Mediationfactor
Mediator & Conflictbemiddelaar
06 - 2424 8175
Kraneweg 19
9718 JD Groningen

Neem contact op