Over mediator Margreet Bolwijn

Sinds 2011 ben ik MfN-register mediator en vanaf 2013 werk ik vanuit mijn eigen praktijk als mediator bij scheiding, familieconflict, arbeidsconflict en zakelijk conflict. Af en toe neem ik daarnaast losse opdrachten en projecten in de zorg aan. Ik begeleid mensen graag door de vervelende situatie heen, leid de emoties in goede banen en ben zeer ervaren in het helpen onderhandelen en opstellen van convenant, vaststellingsovereenkomst en ouderschapsplan.

Mijn achtergrond in het kort, ik heb altijd "mensenwerk" gedaan. Eerst als psychiatrisch verpleegkundige en daarna onder andere als manager en projectleider in de zorg.

Voor meer informatie over mij, zie mijn LinkedIn profiel.

Neem contact op

Opleiding en Kwaliteit

Ik ben als mediator ingeschreven bij de MediatorfederatieNederland (MfN), het familieregister en de Raad voor de Rechtsbijstand. Beide instituten stellen aanvullende scholings- en ervarings eisen aan mediators.

Naast de standaardopleidingen en jaarlijkse bijscholingscursussen om MfN register mediator te kunnen zijn, heb ik bij Schouten & Nelissen University de volgende Mastermodules afgerond:

• Conflicten in arbeidsrelaties
• Groepen in conflict
• Conflictmanagment in organisaties
• Onderzoek in organisaties
• Adviseren op beleidsniveau
• Stategisch HRM en organisatietheorie

Meer weten over mij?

Weten of ik iets kan betekenen, neem dan vooral contact op voor een gratis intake via 06-24248175 of vul het contactformulier in. Kantoor: Kraneweg 19 - 9718 JD Groningen.

Neem contact op

De Mediationfactor - Margreet Bolwijn
Mediator & Conflictbemiddelaar
06 - 2424 8175
Kraneweg 19
9718 JD Groningen

Neem contact op