Over mediator Margreet Bolwijn

Mijn naam is Margreet Bolwijn. Van oorsprong ben ik psychiatrisch verpleegkundige maar ik ben vooral lang werkzaam geweest in managementfuncties binnen de GGZ en Jeugdzorg. Tijdens mijn werk had ik veel te maken met de afhandeling van klachten, (media)gevoelige casuïstiek en samenwerkingsproblemen waar de cliëntenzorg onder te lijden had. Ik vond het een erg leuk en boeiend onderdeel van mijn werk om dit soort zaken in goede banen te leiden. Dat was de aanleiding om in 2010 een eerste mediationopleiding te volgen. Dit had me gelijk zo te pakken, dat ik mijn beroep heb gemaakt van het helpen voorkomen en oplossen van conflicten. 

De 2,5 jaar durende Master opleiding Conflictmanagement bij Schouten & Nelissen University heeft mij daarnaast veel extra bagage gebracht op het gebied van o.a. onderzoeksvaardigheden en samenwerkingsvraagstukken binnen organisaties. 

Bij alles wat ik doe ben ik betrokken, oprecht onafhankelijk en voel ik me vrij om alles te vragen en zeggen wat me nodig lijkt. Ik ben nuchter en vind het de kunst om ingewikkelde zaken weer eenvoudig en overzichtelijk te maken.

Opleiding en ervaring

Naast de opleiding tot mediator, heb ik aanvullend daarop de specialisatie opleiding familiemediator afgerond, de opleiding tot online mediator, modules arbeidsrecht en heb ik de 2,5 jaar durende Master opleiding conflictmanagement gevolgd. Voor meer informatie over mij, kunt u kijken op mijn linkedin profiel.

Kwaliteit

Als mediator ben ik aangesloten bij de MfN en aanvullend daarop ben ik ook ingeschreven in het register familiemediator van dezelfde MfN. Ook ben ik ingeschreven bij de RvR (raad voor de rechtsbijstand) zodat u bij scheidingsmediation mogelijk in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Om deze keurmerken te behouden, ben ik verplicht om jaarlijks voldoende mediations af te ronden en bijscholing te volgen.

Meer weten?

Wilt u weten of ik iets voor u kan betekenen, neem dan vooral contact op voor een vrijblijvend gesprek via 06-24248175 of vul het contactformulier in. Kantoor: Kraneweg 19 - 9718 JD Groningen.

Neem contact op

De Mediationfactor - Margreet Bolwijn
Mediator & Conflictbemiddelaar
06 - 2424 8175
Kraneweg 19
9718 JD Groningen

Neem contact op